S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
Noutăți

La data de 17 mai ÎS ”Radiocomunicații” a marcat  Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale împreună cu întreaga comunitate mondială. Drept prilej pentru celebrarea acestei zile memorabile a servit fondarea Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor şi semnarea Convenţiei Telegrafice Internaţionale în anul 1865.

La 1 noiembrie 2016, Î.S. „Radiocomunicaţii” sub patronatul Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor a lansat în Republica Moldova Primul multiplex digital, care oferă acoperire naţională pentru 15 posturi de televiziune.

Multiplexul acoperă peste la 80% din populaţie, iar la moment include 8 programe TV care vor emite în semnal digital terestru, în urma semnării contractelor cu ÎS Radiocomunicaţii: TV Moldova1, Prime TV, TVR Moldova, Canal 2, Canal 3, Publica TV, N4, Accent TV.

Televiziunea digitală are ca plusuri recepţia în majoritatea zonelor ţării şi oferă o calitate net superioară a imaginii şi a sunetului faţă de televiziunea analogică.

        În perioada 22-23 august 2016, Administraţia Î.S.„Radiocomunicaţii” a organizat un seminar de instruire, care a avut loc la complexul turistic „Vatra”, or. Vadul-lui-Vodă. La eveniment au participat angajaţi din cadrul tuturor subdiviziunilor Î.S.„Radiocomunicaţii” precum şi invitaţii speciali: domnul Vladimir Vornic – Şeful Direcţiei Politici în Domeniul Comunicaţiilor din cadrul Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor al R. Moldova şi domnul Ion Pîrgaru, Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii.
Scopul seminarului a fost atît instruirea tehnică a participanţilor, cît şi instruirea angajaţilor în domeniul Managementului Organizaţional şi al Leadership-ului.

Acoperire DVB-T2 H.265

47° 0'32.81"N, 28°49'1.05"E

Informație

Dacă doriţi să vă abonaţi la serviciul de notificare prin email pentru a fi la curent cu ultimele articole postate pe site, vă rugăm să introduceţi Numele și adresa de email la care doriţi să primiţi notificările. Adresa Dvs. de email întotdeauna va rămâne privată şi nu va fi vândută sau furnizată nici unei alte terţe părţi.