S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
Noutăți

În perioada 11-13 mai Î.S. Radiocomunicații va fi gazda a celei de-a 14-ea Conferințe Regionale a Operatorilor și Producătorilor de echipamente de transmisie radio și TV.

Anul trecut acest eveniment a fost organizat în Budva de către Centrul de radiodifuziune din Montenegro. În cadrul acestei conferinţe Î.S. „Radiocomunicaţii” i-a fost înmânat Trofeul transmisibil, în semn de recunoaştere a realizărilor în domeniul implementării televiziunii digitale terestre.

În acest an, la Chișinău  vor fi prezenți circa 80 de participanți din 11 state, atât producători de echipamente cât și operatori de programe de radio și TV.

În cadrul Conferinței vor fi abordate următoarele subiecte:

  • Radiodifuziunea terestră – evoluție și viitor;
  • Aspectele tehnologiilor moderne de livrare a conținutului video;
  • Experiență și probleme în procesul digitalizării;
  • Prezentări de echipamente și soluții tehnice.

Organizarea și desfășurarea acestui eveniment este susținută și coordonată de către Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor al Republicii Moldova.

Video Prezentare MBT-2016

Acoperire DVB-T2 H.265

47° 0'32.81"N, 28°49'1.05"E

Informație

Dacă doriţi să vă abonaţi la serviciul de notificare prin email pentru a fi la curent cu ultimele articole postate pe site, vă rugăm să introduceţi Numele și adresa de email la care doriţi să primiţi notificările. Adresa Dvs. de email întotdeauna va rămâne privată şi nu va fi vândută sau furnizată nici unei alte terţe părţi.