S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
Noutăți

La data de 17 mai ÎS ”Radiocomunicații” a marcat  Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale împreună cu întreaga comunitate mondială. Drept prilej pentru celebrarea acestei zile memorabile a servit fondarea Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor şi semnarea Convenţiei Telegrafice Internaţionale în anul 1865.

ÎS ”Radiocomunicații” apreciază mult profesionalismul şi eforturile depuse de lucrătorii din domeniul TIC pentru edificarea unei societăţi informaţionale accesibile pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova. Totodată, avem ca scop să  facem tot ce depinde de noi pentru a asigura în continuare condiţii egale de activitate pentru toţi de pe piaţa de comunicaţii electronice, a stimula concurenţa loială, a încuraja investiţiile şi promova inovaţiile, a proteja drepturile şi interesele legitime ale consumatorilor de servicii.

Î.S. „Radiocomunicaţii” este un pilon temeinic în evoluţia comunicaţiilor în Republica Moldova, pentru că noi suntem cei care asigurăm condiţiile necesare recepţiei calitative a programelor televiziunii şi radiodifuziunii naţionale în orice localitate din Republică.

Directorul ÎS ”Radiocomunicații” , Domnul Mihail Iacob, a adresat un mesaj de felicitare angajaţilor întreprinderii și tuturor lucrătorilor din sectorul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) din țara noastră și dorește sincere urări de bine şi sănătate, succese, noi realizări, prosperitate şi multă satisfacţie de pe urma muncii pe care o facem împreună întru binele concetăţenilor noştri. 

Acoperire DVB-T2 H.265

47° 0'32.81"N, 28°49'1.05"E

Informație

Dacă doriţi să vă abonaţi la serviciul de notificare prin email pentru a fi la curent cu ultimele articole postate pe site, vă rugăm să introduceţi Numele și adresa de email la care doriţi să primiţi notificările. Adresa Dvs. de email întotdeauna va rămâne privată şi nu va fi vândută sau furnizată nici unei alte terţe părţi.