S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
Noutăți

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor în etate, ne îndreptăm gândul cu mult respect și recunoștință către toți cei care au muncit cu multă dăruire și sacrificiu pentru educația și bunăstarea noastră, a generațiilor mai tinere, punând baza viitorului nostru, către cei care prin activitatea de o viaţă au adus o mare contribuţie în folosul Î.S.”Radiocomunicaţii”, precum şi întregii societăţi graţie înţelepciunii şi dăruirii de sine.

Cu acest prilej, venim în fața voastră cu adâncă plecăciune și vă dorim  din suflet să aveţi parte de multă sănătate, pace, bunăstare, respect şi atitudini generoase din partea generaţiilor tinere, aprecierea celor din jur şi dragostea celor apropiaţi.

Cu o deosebită considerație,

Directorul General

Î.S.”Radiocomunicaţii”

Mihail Iacob

Acoperire DVB-T2 H.265

47° 0'32.81"N, 28°49'1.05"E

Informație

Dacă doriţi să vă abonaţi la serviciul de notificare prin email pentru a fi la curent cu ultimele articole postate pe site, vă rugăm să introduceţi Numele și adresa de email la care doriţi să primiţi notificările. Adresa Dvs. de email întotdeauna va rămâne privată şi nu va fi vândută sau furnizată nici unei alte terţe părţi.